21 d’abr. 2008

Qui és la morena?

Eppsss! Atenció a la morena que surt en un dels monitors del control... Qui és? S'accepten apostes... Per cert heu vist per on m'he passejat?

He vist més coses...

3 comentaris:

gdsggsad ha dit...

Bona estratègia comercial de TV3. No es nota poc que això es tot un muntatge, primer, perquè a molt poca gent se li acudiria de posar talp a ventdelplà, com ja es va fer en un programa. També perquè de la manera com es fan les coses en aquest bloc, es nota molt que no es el real, ja que les fotografies ens mostren nomes uns resums d'un suposat capítol, ja que els guions reals tindrien text. I tercer, perquè si fos real, tv3 ja auria fet tancar aquest bloc ja que el blogger enregistra totes les ips d'on es conecta un per excriure articles, i ja sabrien qui els ha fet.

Unknown ha dit...

Estic totalment d'acord amb en Jordi... S'ha vist des d'un principi que això és totalment una estratègia de TV3 per fer-nos enganxar a la sèrie. Es més, amb la manera que tenen els guionistes de donar-hi la volta, no els hi costaria gens ni mica de fer un "apanyo" i canviar-ho... Vinga, que serà que amb Zoo no van fer un capítol final d'aquells de correm-hi tots que això no sabem ni com acabar-ho... Les "i pes" les pot caçar qualsevol, avui dia, i no acceptarien que al Forum de Ventdelpla hi hagués aquests missatges... Oi que si em poso a escriure paraulotes i insultar a la gent em bloquejarieu?? Doncs no veig que hagueu fet el mateix amb el talp, jajaja!!! Ha estat bonic mentre ha durat... vinga, que podem ser de poble, però no tontos!

Iolanda ha dit...

Estic totalment d'acord amb vosaltres a més, per l'angle des d'on està filmada la reunió de guionistes està claríssim que es pot saber qui hi havia assegut/da allà.
Vinga, no ens prengueu el pèl...